HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπεσαν οι υπογραφές για την Ανάπλαση της Πλατείας Κλειτορίας

Σήμερα, 11 Μαίου 2020, υπεγράφη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, η σύμβαση για την Ανάπλαση Πλατείας Κλειτορίας, ανάμεσα στον Δήμαρχο Καλαβρύ...

Σήμερα, 11 Μαίου 2020, υπεγράφη στο Δημαρχείο Καλαβρύτων, η σύμβαση για την Ανάπλαση Πλατείας Κλειτορίας, ανάμεσα στον Δήμαρχο Καλαβρύτων, κύριο Θανάση Παπαδόπουλο και στον εκπρόσωπο της ανάδοχου εταιρείας "ΑΚΡΟΣ ΑΤΕ" κύριο Θεοφάνη Καπετσώνη.
Παρόντες στο Δημαρχείο ήταν ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλίας, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοί Μιχαλόπουλος Ασημάκης και Κουτρουλάκης Βασίλης.
Το έργο της Ανάπλασης Πλατείας Κλειτορίας, προϋπολογισμού 615.995,11 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από πιστώσεις προγράμματος ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει εργασίες στην κεντρική πλατεία της πόλης στα απέναντι από αυτή προς Νότο πεζοδρόμια και οδοστρώματα και στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Αγ. Δημητρίου. Σκοπός της ανάπλασης είναι η ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της Κοινότητας Κλειτορίας. Το έργο θα ξεκινήσει αμέσως μόλις υλοποιηθεί η υπογειοποίηση των δικτύων από την ΔΕΔΗΕ Τριπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.