HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έως 30 Ιουνίου παρατείνονται τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας

Έως και την 30η Ιουνίου 2020 παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2019 σύμφωνα με ανακο...

Έως και την 30η Ιουνίου 2020 παρατείνεται η διάρκεια των προγραμμάτων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) έτους 2019 σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.

Η παράταση της διάρκειας  των προγραμμάτων της Αγροτικής Εστίας έτους 2019, θα βοηθήσει την οικονομική ενίσχυση των Επιχειρηματιών  (ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, βιβλιοπωλεία), που έχουν πληγεί από την αναστολή λειτουργίας τους λόγω του κορονοϊού, και αφετέρου παρέχει την δυνατότητα στους δικαιούχους πολίτες,  μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της παράτασης, να αξιοποιήσουν τις διαθέσιμες παροχές του Οργανισμού και να επωφεληθουν από τα τρέχοντα κοινωνικά προγράμματα του ΛΕΑ/ΟΠΕΚΑ (Κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού, εκδρομικού προγράμματος, πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, σύντομα θα δoθούν στη δημοσιότητα όλα τα νέα στοιχεία και οι πληροφορίες για την έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των επιχειρηματιών και των δικαιούχων στα νέα προγράμματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ έτους  2020 – 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.