HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σέντρα για το Ιταλικό Πρωτάθλημα στις 13 Ιουνίου

Οι περισσότερες ομάδες της Serie A μετά από τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη (13/5), συμφώνησαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 13 Ιουνίο...

Οι περισσότερες ομάδες της Serie A μετά από τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη (13/5), συμφώνησαν στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 13 Ιουνίου.
Όπως έγινε γνωστό, θα είναι απαραίτητο να έχουν όλα τελειώσει μέχρι τις 2 Αυγούστου, αφού έκτοτε θα γίνουν το Champions League και το Europa League. Μάλιστα, οι ιταλικές ομάδες συμφώνησαν να δώσουν και τα παιχνίδια του κυπέλλου, τα ημιτελικά και τον τελικό. Στη Serie A δεν έχουν γίνει 12 αγωνιστικές, αλλά και τα παιχνίδια Ίντερ – Σαμπντόρια, Αταλάντα – Σασουόλο, Βερόνα – Κάλιαρι και Τορίνο – Πάρμα.
Ύστερα από 26 αγωνιστικές στην Ιταλία, η Γιουβέντους είναι πρώτη με 63 βαθμούς, δεύτερη η Λάτσιο με 62, τρίτη η Ίντερ με 54, τέταρτη η Αταλάντα με 48 και πέμπτη η Ρόμα με 45. Σε θέσεις υποβιβασμού είναι οι Λέτσε (25), Σπαλ (18) και Μπρέσια (16).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.