HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

UEFA: Ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν με βαθμολογικά κριτήρια

H Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να δώσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν με βαθμολογικά κριτήρια, ανεξάρτητα από τυχ...

H Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να δώσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν με βαθμολογικά κριτήρια, ανεξάρτητα από τυχόν διακοπή των πρωταθλημάτων

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τονίζει πως τα πρωταθλήματα που θα αρχίσουν τον Ιούνιο θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 3 Αυγούστου, ενώ έχει προβλέψει και μια σειρά εναλλακτικών λύσεων για τις περιπτώσεις χωρών, που οι λίγκες δεν είναι δυνατόν να αρχίσουν άμεσα.
Μάλιστα, σε μία λύση εξ αυτών, η UEFA προτείνει τη συνέχιση ενός πρωταθλήματος ακόμα και τον Αύγουστο, παράλληλα με το Champions και το Europa League, αν δεν έχει αρχίσει μέχρι τον Ιούνιο. Το πιο σημαντικό; Παρά τις φήμες περί αντιθέτου, δε θα υπάρχουν wild cards, δηλαδή δε θα δοθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια βάσει UEFA Ranking, αλλά σύμφωνα με την υπάρχουσα βαθμολογία.

Συγκεκριμένα:
– Τα πρωταθλήματα που θα αρχίσουν τον Ιούνιο, πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 3 Αυγούστου.

– Για όσα πρωταθλήματα δεν επανεκκινήσουν μέχρι τον Ιούνιο, τότε μπορούν να ολοκληρωθούν τον Αύγουστο, παράλληλα με το Champions και το Europa League.

– Για όσα πρωταθλήματα δεν επανεκκινήσουν μέχρι τον Ιούνιο, τότε από την πλευρά της η UEFA προτείνει τη διεξαγωγή play-off, κάτι που πρέπει να οριστικοποιηθεί μέχρι τις 27 Μαΐου.

– Για όποιο πρωτάθλημα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί καθόλου, τότε οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, θα αποφασιστούν βάσει των βαθμολογικών κριτηρίων, δηλαδή τη βαθμολογία πριν υπάρξει διακοπή και ειδικότερα σε περιπτώσεις που οι ομάδες δεν έχουν τον ίδιο αριθμό αγώνων, θα υπολογιστεί ο μέσος όρος.

– Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για wild car ή για συμμετοχή ομάδας βάσει του UEFA Ranking.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.