HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Δημάρχου Καλαβρύτων με το νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Απριλίου 2020, ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, με τον ν...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Απριλίου 2020, ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, με τον νέο διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων κ. Βασίλειο Μαρτζάκλη (Αντιπύραρχο), ο οποίος παρακολούθησε και την τηλεδιάσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αχαΐας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, οι κ. Βασίλειος Φελέκης (Υπαστυνόμος Α΄) και κ. Ηλίας Καννελάκης (Αρχιφύλακας), του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων.
Ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τον νέο Διοικητή, εξέφρασε τη χαρά του για τη συνεργασία τους, καθώς η μέχρι τώρα σταδιοδρομία του κ. Μαρτζάκλη και το πλούσιο βιογραφικό του αποτελεί εχέγγυο για την συνέχιση της προσφοράς και την αναβάθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων.
Στη συνάντηση συζητήθηκε ο σχεδιασμός για τη νέα αντιπυρική περίοδο, καθώς και θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό εξωστρεφών δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, όπως η εκπαίδευση των μαθητών και του συνόλου των κατοίκων της περιοχής, με τη πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ασκήσεων μιας και ο νέος διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων, εκτός από την μεγάλη επιχειρησιακή εμπειρία έχει επίσης να επιδείξει και πλούσιο διδακτικό έργο.
Ο κ. Παπαδόπουλος, καλωσόρισε το κ. Μαρτζάκλη και του ευχήθηκε καλή θητεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.