HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Απαλλαγή πληρωμής των δημοτικών τελών των επιχειρήσεων που είναι σε αναστολή

Στην χθεσινή 14-3-2020   τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έγινε  δια περιφοράς, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου ...

Στην χθεσινή 14-3-2020   τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία έγινε  δια περιφοράς, {σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ)  μεταξύ άλλων υπερψηφίστηκε -εγκρίθηκε και το θέμα 3 :
Περί απαλλαγής πληρωμής των δημοτικών τελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 37 της ΠΝΠ, των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή του Δήμου Καλαβρύτων και ανεστάλη η λειτουργία τους λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποτροπή διασποράς και διάδοσης του
Κορωνοιού (covid – 19).

Το άμεσο επόμενο διάστημα θα προσκληθούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν σχετική αίτηση προς τον Δήμο προκειμένου να τύχουν της παραπάνω  ευνοϊκής ρύθμισης .

Σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη ΑΝΑΣΑ με επικεφαλής τον κ. Σπύρο Θεοχάρη που είχε κάνει την σχετική πρόταση τονίζει:
"Η παραπάνω εξέλιξη  αποτελεί μια ελάχιστη έμπρακτη κίνηση ουσιαστικής στήριξης από μέρους του Δήμου μας προς τον δοκιμαζόμενο πολλαπλώς επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής μας και μας ικανοποιεί ιδιαίτερα !
Η παράταξή μας θα συνεχίσει να καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις πάντα με μοναδικό στόχο την αναστροφή της αρνητικής αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.