HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Κλειτορίας - Επιστολή Δουκλιά

Επιστολή προς κάθε αρμόδιο, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήριος Δουκλιάς, σχετικά με την υπολειτουργία του καταστήματος των Ε...

Επιστολή προς κάθε αρμόδιο, απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήριος Δουκλιάς, σχετικά με την υπολειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στην Κλειτορία. Ο κ. Δουκλιάς στην επιστολή του επισημαίνει οτι το κατάστημα "λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση για την ημέρα λειτουργίας του και δεδομένου ότι εξυπηρετεί πάνω από τριάντα ορεινές και δυσπρόσιτες κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την Κλειτορία, οι δημότες αναγκάζονται να μεταβαίνουν εδώ για να ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό γραφείο είναι κλειστό".
Το ζήτημα είχε αναδείξει σε ρεπορτάζ η εφημερίδα "Ωρα των Καλαβρύτων" με τους ιθύνοντες να διαβεβαιώνουν οτι θα βρεθεί κάποια λύση, χωρίς όμως αποτέλεσμα... Μάλιστα, όπως σημειώνει η επιστολή Δουκλιά "ότι ενημερώθηκαν, μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι της ανωτέρω Κοινότητας να προσέλθουν αύριο, 03/04/2020, στο Γραφείο της Κλειτορίας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους ( η καταβολή των συντάξεων γινόταν από τους διανομείς στον τόπο κατοικίας των συνταξιούχων, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται οι ίδιοι).Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων θα συνωστιστεί και θα μπει σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό."
Δείτε ολόκληρη την επιστολή εδώ:
Αξιότιμοι κύριοι καλημέρα σας!

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, σχετικά με την λειτουργία του ταχυδρομικού γραφείου στην Κοινότητα Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, σας γνωρίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από πολίτες της περιοχής για το λόγο ότι η λειτουργία του εν λόγο γραφείου δεν εφαρμόζει κάποιο πρόγραμμα λειτουργίας που να το γνωστοποιεί στο κοινό προκείμενου να προσέρχεται για εξυπηρέτηση.

Λειτουργεί μια φορά την εβδομάδα χωρίς κάποια ανακοίνωση για την ημέρα λειτουργίας του και δεδομένου ότι εξυπηρετεί πάνω από τριάντα ορεινές και δυσπρόσιτες κοινότητες του Δήμου Καλαβρύτων που απέχουν δεκάδες χιλιόμετρα από την Κλειτορία, οι δημότες αναγκάζονται να μεταβαίνουν εδώ για να ανακαλύψουν ότι το ταχυδρομικό γραφείο είναι κλειστό.

Επιπλέον σας γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι συνταξιούχοι του ΟΓΑ λαμβάνουν τις συντάξεις τους από τα ΕΛΤΑ και πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργίας του ταχυδρομικού γραφείου έτσι ώστε οι ηλικιωμένοι πολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και κινδυνεύουν περισσότερο από τον καθένα μας να εκτεθούν στον θανατηφόρο ιό του κορονοϊού να μην προβαίνουν σε άσκοπες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι σήμερα 02/04/2020 ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λυκούριας, Δ.Ε. Κλειτορίας, του Δήμου Καλαβρύτων, κ Αθανάσιο Σβίγγο, τηλ. επικ. 6975891544, 6986533681, ότι ενημερώθηκαν, μόλις σήμερα, οι συνταξιούχοι της ανωτέρω Κοινότητας να προσέλθουν αύριο, 03/04/2020, στο Γραφείο της Κλειτορίας για να παραλάβουν τις συντάξεις τους ( η καταβολή των συντάξεων γινόταν από τους διανομείς στον τόπο κατοικίας των συνταξιούχων, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται οι ίδιοι).Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων θα συνωστιστεί και θα μπει σε κίνδυνο να προσβληθεί από τον ιό.
Σας παρακαλούμε ΘΕΡΜΑ για τις δικές σας ενέργειες για  την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος λειτουργίας του Ταχυδρομικού Γραφείου Κλειτορίας
Με εκτίμηση,
Σωτήριος Δουκλιάς
Αντιδήμαρχος ΔΕ Κλειτορίας
Δήμου Καλαβρύτων 
Τηλ. Επικοινωνίας: 6974114481


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.