HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δεν αφήνουν να περάσει τίποτα - Μπλόκα της Αστυνομίας και έλεγχος σε όλα τα οχήματα (ΦΩΤΟ)

Ενδελεχείς ελέγχους, σε όλες τις εισόδους των Καλαβρύτων, πραγματοποιούν από το πρωί, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, στο π...

Ενδελεχείς ελέγχους, σε όλες τις εισόδους των Καλαβρύτων, πραγματοποιούν από το πρωί, στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο σχεδιασμός της ΕΛ.ΑΣ για το Πάσχα, που εντατικοποιήθηκε από το απόγευμα της Τετάρτης, περιλαμβάνει μια σειρά αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται σε 24ωρη βάση για την αποτροπή της μετακίνησης όσων τυχόν επινοήσουν διάφορες μεθόδους για να “ σπάσουν” την καραντίνα, λόγω του κορονοϊού και προσπαθήσουν να μεταβούν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Παρών στο μπλόκο και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νασιώτης, ο οποίος και απέδωσε στα εύσημα στα στελέχη της τοπικής Αστυνομίας για την εξαιρετική του δουλειά
Σε μία εκ των περιπτώσεων, Ι.Χ. επιβατικό, με... τέσσερα άτομα από Πάτρα, δεν του επετράπη η είσοδός του στην πόλη των Καλαβρύτων, αφού εκτός ότι ήταν σε ένα αυτοκίνητο προβλεπόμενος αριθμός επιβατών, είχαν και ως αιτιολογία κίνησης, επίσκεψη σε άτομο που χρειάζεται βοήθεια, έχοντας μαζί τους σακβουαγιαζ για... πολυήμερη διαμονή. Στους τέσσερις νεαρούς βεβαιώθηκε πρόστιμο 150ευρώ έκαστος και η επιστροφή τους στην Πάτρα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.