Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμενιάνοι - Δροβολοβό - Δεσινό: Τηλεδιάσκεψη θεσμικών Φορέων

      Μία σημαντική από κάθε άποψη τηλεδιάσκεψη-λόγω των έκτακτων καταστάσεων και μέτρων που βιώνουμε σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο ε...

     
Μία σημαντική από κάθε άποψη τηλεδιάσκεψη-λόγω των έκτακτων καταστάσεων και μέτρων που βιώνουμε σε πανελλήνιο αλλά και παγκόσμιο επίπεδο-πραγματοποιήσαμε όλοι οι θεσμικοί φορείς της  κοινότητας Καμενιάνων μετά του οικισμού Δροβολοβού, με αντιπροσωπευτική συμμετοχή και του Δεσινού.
    Αξίζει να τονίσουμε ότι οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη τηλεδιάσκεψη, τόσο από τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών Καλαβρύτων, την κοινότητα, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και την εθελοντική ομάδα, με νηφάλια και συγκροτημένη σκέψη, συζητήσαμε επί όλων των θεμάτων αλλά και ο καθένας στον εξειδικευμένο ρόλο του.
   Ήταν μια διάσκεψη με έντονο προβληματισμό και σκεπτικισμό, αλλά συνάμα με υπόβαθρο και στόχους, καθώς και με ενδιαφέροντες σχεδιασμούς και προτάσεις για την παραπέρα πορεία και την εν γένει παρουσία και στάση των χωριών μας-όταν επανέλθουμε στην κανονικότητα-στα δρώμενα και τις τρέχουσες εξελίξεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία και ο τόπος μας. Όλα αυτά σχετιζόμενα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, και τις καταστάσεις που βιώνει και η χώρα μας. 
   Πέραν των αποφάσεών μας για τα τρέχοντα θέματα και τη συλλογική  αντιμετώπισή τους, διάχυτη είναι και η ανησυχία για τους συγχωριανούς μας γενικά, τον τόπο της γέννησής μας και τους εκεί διαμένοντες. Για τούτο στέλνουμε μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε όλους τους μόνιμους κατοίκους των χωριών μας, τις ευπαθής ομάδες και όσους βρίσκονται εκεί για διάφορους λόγους. Παράλληλα τους δηλώνουμε την άυλη και την με κάθε τρόπο υποστήριξή μας και ότι δεν τους επισκεπτόμαστε άμεσα, σεβόμενοι τα περιοριστικά μέτρα αλλά και επειδή τους αγαπάμε και τους θέλουμε όλους υγιείς και ακέραιους. Θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα και σύντομα θα βρεθούμε πάλι μαζί, και θα γιορτάσουμε αδελφωμένοι.

Εόρτιες Ευχές
    Εν όψει των επερχόμενων εορτών, ευχόμαστε εκ βάθους ψυχής στους όπου γης Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, σ όλους τους Καλαβρυτινούς και τους φίλους «Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα»!! Είθε τω φως της Αναστάσεως να γεμίσει και να πλημμυρίσει με φως τις καρδιές όλων εμάς και των οικογενειών μας. Καλή Ανάσταση και στην πατρίδα μας που δοκιμάζεται. Μπορεί η φετινή Ανάσταση να μην είναι σαν όλες τις άλλες, τουλάχιστον εορταστικά, όμως το φως της θα λάμψει και θα ζεστάνει περισσότερο την ψυχή μας, γεμίζοντας ελπίδα και αισιοδοξία τις σκοτεινές μέρες του καιρού μας.

α. α.  Κωνσταντίνος Νικολόπουλος-Καμενιανίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.