HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μπλόκα σε διόδια και λιμάνια - Έλεγχος σε όλους και 300 ευρώ πρόστιμο στους παραβάτες

Σημεία ελέγχου των μετακινήσεων σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας λόγω κορωνοϊού ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις ενόψει του Π...

Σημεία ελέγχου των μετακινήσεων σε όλους τους δρόμους της Ελλάδας λόγω κορωνοϊού ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις ενόψει του Πάσχα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.
Σύμφωνα με το υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας , η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρά σε έλεγχο όλων των οχημάτων.
Οι έλεγχοι θα ισχύσουν μέχρι και τις 27 Απριλίου.
Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως από απόψε το βράδυ εάν γίνεται καταχρηστικά μετακίνηση για αναψυχή θα διπλασιάζεται το πρόστιμο, δηλαδή θα φτάνει τα 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες και θα επιστρέφουν στη βάση τους οι παραβάτες.
Μέχρι τις 27 Απριλίου επίσης αναστέλλεται η μετακίνηση από αέρος και θάλασσας ενώ εξαίρεση αποτελούν οι μόνιμοι κάτοικοι.
«Τα περισσότερα μέτρα δεν είναι καινούργια. Η πλειοψηφία τα σέβεται. Το μόνο που αλλάζει είναι η αυστηροποίηση των μέτρων» διευκρίνισε ο κ. Χαρδαλιάς.
«Εάν κάποιοι κάνουν χρήση άδειας και πάνε στα χωριά τους, με δική τους ευθύνη θα παραμείνουν εκεί» τόνισε σε αυστηρό ύφος.
Επίσης, αναφερόμενος στην είδηση που έχει γίνει γνωστή τις τελευταίες ώρες και θέλει το Άγιο Φως να φτάνει με… delivery στα σπίτια των πιστών, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. «Υπαρκτός ο κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του είπα να μην συμβεί κάτι τέτοιο» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.