HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Βασίλειος Μαρτζάκλης νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων

Ο Αντιπυραγός Βασίλης Μαρτζάκλης, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com , την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κ...

Ο Αντιπυραγός Βασίλης Μαρτζάκλης, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, την Διοίκηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Πρόκειται για μάχιμο Αξιωματικό, με μεγάλη επιχειρησιακή εμπειρία με πανεπιστημιακές και εξειδικευμένες γνώσεις. Κατάγεται από την Κρυόβρυση Ηλείας και μέχρι σήμερα είναι Διοικητής του 1ου  Πυροσβεστικού Σταθμού που είναι Επιχειρησιακά υπεύθυνος για την πόλη της  Πάτρας.

Ποιος είναι ο Βασίλειος Μαρτζακλής
Είναι Πτυχιούχος Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος το 2002 και πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου το 2014.
Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών «Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος διδάκτωρ επίσης.
Έχει υπηρετήσει στο γραφείο του Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ως Υπασπιστής, ενώ υπηρέτησε  σε πολλές μάχιμες και επιτελικές θέσεις το Πυροσβεστικού Σώματος όπως, 1η  καθώς και 6η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών (Ε.Μ.Α.Κ) ως υποδιοικητής αυτής, σε Υπηρεσίες της Αττικής, στην Π.Υ. Πύργου, Π.Κ. Ολυμπίας, Π.Κ. Κρεστένων, στην Π.Υ. ΚΩ ως υποδιοικητής αυτής, στην Π.Υ. Κρατικού Αερολιμένα ΚΩ στην ΔΙ.Π.Υ.Ν Αχαΐας, και στην Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας ως Υπασπιστής και προϊστάμενος του γραφείου Επιχειρήσεων και Πολιτικής Προστασία.
Έλαβε μέρος στην κατάσβεση μεγάλων αστικών πυρκαγιών (Αθήνα, Πειραιά, Πύργο, Πάτρα.), στην κατάσβεση δασικών πυρκαγιών (Αττική, Αχαΐα, Ηλεία,  Αρκαδία, Εύβοια, Λακωνία, Πήλιο, Σάμο και Βάλια – Κάλντα,  Ζάκυνθο) στη διαχείριση – αντιμετώπιση μεγάλης έκτασης φυσικών καταστροφών (σεισμοί στην Αθήνα, Λευκάδα-πλημμύρες στην Αθήνα, Πύργο, Πάτρα) τεχνολογικών ατυχημάτων (Αθήνα –Πάτρα). Επίσης συμμετείχε σε πλήθος επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης.
Ο Βασίλειος Μαρτζακλής έχει επίσης διδακτικό έργο όπως: Έχει διδάξει  στις σχολές Πυροσβεστών Πενταετών Υποχρέωσης καθώς και στα πλαίσια της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της  Πυροσβεστικής Ακαδημίας, σε Δημόσια –Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ & Κ.Ε.Κ, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του  Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης φυσικών και τεχνολογικών καταστροφών. Έχει πραγματοποιήσει διαλέξεις στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Πρόληψη και Διαχείριση Φυσικών Καταστροφών». Επίσης ως ειδικός επιστημονικός συνεργάτης διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος-Καταστροφών-Κρίσεων» του Πανεπιστημίου Αθηνών σε μαθήματα δασικών πυρκαγιών, σεισμών, πλημμυρών και ηφαιστείων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.