HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διάγγελμα Μητσοτάκη: «Τα δυσκολότερα είναι μπροστά μας»

Ζητώ τη στήριξη της Εκκλησίας για να επιτελούνται τα θρησκευτικά καθήκοντα από το σπίτι, είπε ο πρωθυπουργός που μίλησε για  πρωτοφανή κρ...

Ζητώ τη στήριξη της Εκκλησίας για να επιτελούνται τα θρησκευτικά καθήκοντα από το σπίτι, είπε ο πρωθυπουργός που μίλησε για  πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας μίλησε ο πρωθυπουργός - Ανεπίτρεπτος ο εφησυχασμός -«Τα δυσκολότερα είναι μπροστά μας», είπεΚάθε εφησυχασμός είναι επικίνδυνος ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις για τον κορωνοϊό.


«Οι περισσότεροι που θα νοσήσουν θα παρουσιάσουν ήπια ή δεν θα έχουν καν συμπτώματα. Ωστόσο κάποιοι συμπολίτες μας, κυρίως μεγάλης ηλικίας, και όσοι πάσχουν από χρόνια νοσήματα, ίσως χρειασθούν νοσηλεία. Αυτούς πρέπει να προστατεύσουμε πρώτα από όλους. Ο στόχος μας είναι απλός: Τα τυχόν σοβαρά κρούσματα να απλωθούν σε βάθος χρόνου, ώστε οι ασθενείς να είναι σε θέση να λάβουν τη φροντίδα που αξίζουν και δικαιούνται από τα νοσοκομεία μας», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.