HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χαρδαλιάς: «Φέτος δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε, δεν θα πάμε σε εκκλησίες»

Ο κ. Χαρδαλιάς στις σημερινές του δηλώσεις προειδοποίησε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των όρων της καραντίνας καλά...

Ο κ. Χαρδαλιάς στις σημερινές του δηλώσεις προειδοποίησε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι έλεγχοι για την τήρηση των όρων της καραντίνας καλά κρατούν, καθώς οι έλεγχοι έχουν ανέλθει 6.229, ενώ από τους 4.677 που διενεργήθηκαν μέχρι χθες (3.109 εξ αυτών στην Αττική), 22 πολίτες βρέθηκαν να την παραβιάζουν, στους οποίους και επιβλήθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.
Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ξεκαθάρισε επίσης ότι «το φετινό Πάσχα πρέπει να είναι διαφορετικό» και περιέγραψε ότι δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά και δεν θα πάμε στις εκκλησίες», προσθέτοντας πως «όσο τηρούνται οι κανόνες δεν χρειάζονται νέα μέτρα». Διαφορετικά, «τα περισσότερα και νέα μέτρα αποτελούν μονόδρομο» καταλήγοντας οτι: «Φέτος δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε, δεν θα πάμε σε εκκλησίες» 
Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.