HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αναβολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Με απόφαση της ΕΠΣΑ αναβάλλονται όλοι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, για λόγους πρόληψης λόγω κορονοϊού, χω...

Με απόφαση της ΕΠΣΑ αναβάλλονται όλοι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου, για λόγους πρόληψης λόγω κορονοϊού, χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει κανείς πότε θα επαναρχίσουν. Η επίσημη ανακοίνωση από την ΕΠΣ Αχαΐας:
"Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Αχαΐας αναβάλλονται όλοι οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων (παιδικοί και ανδρικοί) για το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 2020.
Επίσης για λόγους πρόληψης θα παραμείνουν κλειστά τα Ενωσιακά γήπεδα (Α. Κάνιστρας και Αγυιάς) από σήμερα μέχρι την Δευτέρα 9-3-2020.
Συμβουλευτικά η ΕΠΣ Αχαΐας προτείνει στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών γηπέδων να πράξουν το ίδιο για προληπτικούς λόγους. Τα γραφεία της Ένωσης θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 5-3-2020 και την Παρασκευή 6-3-2020.
Για νεώτερα θα υπάρξει ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσής μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.