HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκκληση Προέδρου Κοινοτικού Συμβουλίου Λυκούριας

Παρά τις εκκλήσεις  που γίνονται από τη δημοτική αρχή, τη πολιτεία άλλα και τον  Εθνικό  Οργανισμό  Δημόσιας  Υγείας,  πολλοί από τους συ...

Παρά τις εκκλήσεις  που γίνονται από τη δημοτική αρχή, τη πολιτεία άλλα και τον  Εθνικό  Οργανισμό  Δημόσιας  Υγείας,  πολλοί από τους συγχωριανούς  μας ήδη έχουν έρθει από τις πόλεις,  τις οποίες διαμένουν, στο χωρίο μας και κάποιοι σκοπεύουν  να ταξιδέψουν μέσα στις επόμενες  μέρες.  Οι πρώτοι πρέπει να αντιμετωπίσετε τους εαυτούς σας  σαν να  είστε ήδη νοσούντες,  μην έρθετε σε επαφή με συγγενείς  και φίλους , μείνετε αυστηρά σπίτι σας για 14 ημέρες. Οι δεύτεροι, αναβάλλετε το ταξίδι σας για το χωρίο μας. Είναι γνωστό,  ότι  ο ιός μπορεί να είναι ασυμπτωματικός  για πολλές μέρες πριν εκδηλωθούν τα πρώτα συμπτώματα.  Πρέπει να καταλάβετε ότι το 80% του πληθυσμού ανήκει στις ευπαθείς  ομάδες , το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.  Πρέπει οι ίδιοι να προστατεύσουμε  το χωρίο μας. Τις δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε λοιπόν, συνιστάται σε όλους τους συγχωριανούς  μας  να τηρήσουν τα μέτρα αυτοπεριορισμού και να μην ταξιδέψουν προς την επαρχία. Τηρήστε τους  κανόνες υγιεινής , παραμείνετε στις οικίες σας  και αποφύγετε τις κοινωνικές συναναστροφές και τις άσκοπες μετακινήσεις. Είναι καθήκον όλων μας να προφυλάξουμε τις ευπαθείς ομάδες  και να μην συμβάλουμε με τις πράξεις μας στην εξάπλωση της επιδημίας .

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Λυκούριας ,
Σβίγγος Αθανάσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.