HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ποιοι και για ποιους λόγους μπορούν να βγαίνουν από το σπίτι

Από την Πέμπτη 19/3 απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στις οποίες μετέχουν 10 ή περισσότεροι όπως ανακοινώθηκε επίσημα από...

Από την Πέμπτη 19/3 απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στις οποίες μετέχουν 10 ή περισσότεροι όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την κυβέρνηση, στο πλαίσιο των μέτρων για τον κορονοϊό.
Η πολιτεία απευθύνει αυστηρή σύσταση στους πολίτες και τους καλεί να παραμένουν στο σπίτι ώστε να αποφύγουν την έκθεση στη διασπορά του κορονοϊού αλλά και να προστατεύσουν τους ίδιους και την οικογένειά τους.
Η κυκλοφορία έξω από το σπίτι πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο, μόνο για τα απολύτως απαραίτητα και μόνο για συγκεκριμένους λόγους στο αναγκαίο μέτρο για την εξυπηρέτηση ζωτικών αναγκών των πολιτών.
Αποδεκτές εξαιρέσεις, όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, είναι η έξοδος από το σπίτι για:
μετάβαση στην εργασία
επίσκεψη στον γιατρό
μετάβαση σε κατάστημα προμηθειών τροφίμων όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους
μετάβαση στο ταχυδρομείο για την απολύτως αναγκαία αλληλογραφία
μετάβαση στην τράπεζα
μετάβαση σε πρατήριο καυσίμων
Η μάχη εναντίον του κορονοϊού είναι διαρκής, μας αφορά όλους, τονίζει ο κ. Χαρδαλιάς και υπογράμμισε ότι ο κρατικός μηχανισμός βρίσκεται σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.