HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ομόφωνα τέλος η Basket League

Mε ψήφους 14-0 οι ομάδες της Basket League αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στο φετινό πρωτάθλημα εξαιτίας του κορονοϊού. Άλλωστε όλες οι ομά...

Mε ψήφους 14-0 οι ομάδες της Basket League αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στο φετινό πρωτάθλημα εξαιτίας του κορονοϊού. Άλλωστε όλες οι ομάδες είχαν επιτρέψει στους αθλητές τους να αποχωρήσουν κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.
Πέρα από αυτή την απόφαση, πάντως, δεν αποφασίστηκε οτιδήποτε άλλο σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας και το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.  Τόσο το ζήτημα του ποιος θα πάρει τον τίτλο, όσο και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων αλλά και του υποβιβασμού, θα διευθετηθούν τις επόμενες ημέρες σε αντίστοιχες διασκέψεις.
Πλέον, αυτό που απασχολεί είναι το οικονομικό κομμάτι που θα ακολουθήσει τη συγκεκριμένη απόφαση.  Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τους επόμενους μήνες με τους χορηγούς αλλά και με τα συμβόλαια που έχουν υπογράψει προπονητές και παίκτες με τις ομάδες.
Επίσης, ο ΕΣΑΚΕ έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την Πολιτεία έτσι ώστε να ανακοινωθεί επίσημα η απόφαση για τη διακοπή. Αυτό γιατί, μια τέτοια απόφαση για οριστική διακοπή μπορεί να πάρει μόνο ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κι αυτός είναι που θα πρέπει  να δώσει το τελικό «ΟΚ» και να ανακοινώσει τους… τίτλους τέλους για το φετινό πρωτάθλημα μπάσκετ λόγω κορονοϊού.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.