HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για την 21η και 25η Μαρτίου - Δοξολογία κεκλεισμένων των θυρών

Ο Δήμος Καλαβρύτων, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του ιού SARS-Co...


Ο Δήμος Καλαβρύτων, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις της ελληνικής Κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω του ιού SARS-CoV-2, αποφάσισε την αναστολή των προγραμματισμένων εορταστικών εκδηλώσεων, που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν το Σάββατο, στις 21 Μαρτίου 2020, στα Καλάβρυτα, για την επέτειο των 199 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, για την επέτειο των 199 χρόνων της εθνικής παλιγγενεσίας.                                
Το Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020, στα Καλάβρυτα, θα πραγματοποιηθεί δοξολογία κεκλεισμένων των θυρών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου, στον ιερό ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνου από το Δήμαρχο Καλαβρύτων και εθνικός ύμνος στο ηρώο της πόλης.
Την Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020, στην ιστορική μονή της Αγίας Λαύρας, θα πραγματοποιηθεί επίσης, δοξολογία κεκλεισμένων των θυρών, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνου από το Δήμαρχο Καλαβρύτων και εθνικός ύμνος στο “Πανελλήνιο Ηρώο  Εθνικής Παλιγγενεσίας – Αγωνιστών του 21”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.