HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Tips που σας απαλλάσσουν από την φουσκωμένη κοιλιά

Το αιώνιο «πρόβλημα» της κάθε γυναίκας –είτε είναι λεπτή, είτε διαθέτει κάποια παραπανίσια κιλάκια- είναι το φούσκωμα στην κοιλιά. Τα παρ...

Το αιώνιο «πρόβλημα» της κάθε γυναίκας –είτε είναι λεπτή, είτε διαθέτει κάποια παραπανίσια κιλάκια- είναι το φούσκωμα στην κοιλιά. Τα παρακάτω tips θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από το φούσκωμα.

Μειώστε το ανθρακικό. Τα ανθρακούχα ποτά είναι σύμμαχος της φουσκωμένης κοιλίτσας. Αντικαταστήστε τα με νερό ή με φρέσκο χυμό.

Πράσινο τσάι. Αυτό το ήπιο ρόφημα είναι ιδανικό για να βοηθήσει να συρρικνωθεί η περίμετρος της μέσης σου, καθώς και για να μειωθεί η φλεγμονή. Τα φλαβονοειδή που υπάρχουν στο τσάι έχουν φυσικές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης το τσάι περιέχει κατεχίνες που έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στη μείωση του σωματικού λίπους.

Προβιοτικά. Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως τα προβιοτικά ευθύνονται για το πρήξιμο στην κοιλιά, κάτι το οποίο δεν ισχύει. Αντιθέτως τα λεγόμενα «καλά» βακτήρια βοηθάνε στην πέψη του οργανισμού και στην καλή λειτουργία του εντέρου.

Τζίντζερ. Το μπαχαρικό αυτό δεν κάνει μόνο πιο νόστιμο το φαγητό αλλά βοηθάει και στην καταπολέμηση του πρηξίματος. Ένα τσάι από τζίντζερ πιστέψτε μας κάνει θαύματα.

Λαχανικά. Οι μεγάλες ποσότητες μεταλλικών στοιχείων που περιέχουν τα λαχανικά βοηθούν στην διατήρηση της ισορροπίας των υγρών στα κύτταρα προλαμβάνοντας την κατακράτησή τους.

Χαλαρώστε. Όταν είστε κουρασμένη το σώμα σας παράγει στεροειδή και ορμόνες, που επηρεάζουν αρνητικά το πεπτικό σας σύστημα, προκαλώντας δυσκοιλιότητα. Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση, προσπαθήστε να βρίσκετε τουλάχιστον 20′ μέσα στη μέρα, για τον εαυτό σας, ώστε να χαλαρώνετε.
από: tastyday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.