HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-1

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, τα έδωσε όλα απέναντι στα αστέρια της Αρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Οι Λονδρέζοι με γκολ...

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, τα έδωσε όλα απέναντι στα αστέρια της Αρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Οι Λονδρέζοι με γκολ του Λακαζέτ (81’) επικράτησαν με 1-0 στο Καραϊσκάκη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη φάση των «32» του Europa League και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Οι Ερυθρόλευκοι στάθηκαν ισάξια απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα και έχασαν στις λεπτομέρειες το παιχνίδι, με το δολοφονικό ένστικτο του Λακαζέτ να κάνει τη διαφορά.
Οι Πειραιώτες κοίταξαν στα μάτια τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα και έδειξαν σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι ότι αξίζει να βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Το γκολ του Γάλλου στο τελευταίο δεκάλεπτο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των Βρετανών και πλέον ο Ολυμπιακός θα πάει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα για να τα παίξει όλα για όλα και να κυνηγήσει την ανατροπή. Το ματς των δύο ομάδων στο Εμιρέιτς θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (28/2), ενώ την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαούι, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης (65′ Φορτούνης), Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας (75′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.


Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Λένο, Παπασταθόπουλος (90+2′ Μάιτλαντ Νάιλς), Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Μουστάφι, Νταβίντ Λουίζ, Γουίλοκ (75′ Πεπέ), Γκεντόζι, Μαρτινέλι (58′ Σεμπάγιος), Τζάκα, Σακά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.