HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χέρι - Χέρι για το καλό του τοπικού Αθλητισμού - Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού έκοψαν την πίτα τους

Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων γέμισε αθλητές και αθλήτριες χθες το απόγευμα στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας που πραγματο...

Το Κλειστό Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων γέμισε αθλητές και αθλήτριες χθες το απόγευμα στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας που πραγματοποίησαν από κοινού τα δύο αθλητικά σωματεία, Α.Ε.Καλαβρύτων και Α.Ο.Σκεπαστού.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος με τους δύο Προέδρους Τάκη Βαρβιτσιώτη και Κώστα Δημητρίου, χέρι - χέρι έκοψαν την πίτα,  απηύθυναν ευχές και τόνισαν στις ομιλίες τους το σπουδαίο έργο που επιτελείτε για την νεολαία του Δήμου Καλαβρύτων.
Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων (τα τρία τμήματα των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, η Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου, η ομάδα Μπάσκετ και η αντρική ομάδα Ποδοσφαίρου) και η ομάδα Ποδοσφαίρου του Α.Ο.Σκεπαστού.
Παραβρέθηκαν: Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρός της ομάδας κ. Νασιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Καούρης και Λιακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ζησιμόπουλος, Σαμαρτζόπουλος, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου κ. Φλογεράς, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Καλαβρύτων κ. Μενούνος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ.Σκεπαστού κ. Μπάλιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού κ. Τερζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Κ. Δαφαλιάς, ο Πρόεδρος των Δικαστικών Υπαλλήλων κ. Γ. Δαφαλιάς, ο εκπρόσωπος και Ταμίας του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Σούκας, εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Καλαβρύτων κ. Παπαγεωργίου και Παπαβραμόπουλος, οι προπονητές των ομάδων Παπαχριστόπουλος Νίκος, Βλάχος Κώστας, Τζόβολος Θύμιος, Μέρμηγκας Δημήτρης, 
Την πίτα ευλόγησαν ο εφημέριος Καλαβρύτων π. Δημήτριος Τζελέπης και ο εφημέριος Σκεπαστού π. Χρήστος Μπίρμπας.
Την πίτα προσέφερε ο κ. Πελέκης Ηλίας και τυχερός της πίτας ήταν ο Παναγιώτης Ι. Δαφαλιάς των Ακαδημιών με δώρο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.  

Οι χαιρετισμοί 
Ο Πρόεδρος της Α.Ε.Καλαβρύτων κ. Τάκης Βαρβιτσιώτης στον χαιρετισμό του απήθυνε ευχές σε όλους και ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του Συλλόγου, τους χορηγούς, την τοπική κοινωνία και τον Δήμο Καλαβρύτων για την συνεχή στήριξη αυτών των προσπαθειών. Επισήμανε δε, την αγαστή συνεργασία των δύο σωματείων που από την περσινή χρονιά έχει μπεί σε τροχιά αμοιβαίας υποστήριξης για το καλό του τοπικού αθλητισμού και της νεολαίας του δήμου Καλαβρύτων
Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Σκεπαστού κ. Κώστας Δημητρίου έδωσε και αυτός με την σειρά του τις ευχές προς όλους και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας του Σκεπαστού κ. Αντώνης Ντόκος, ευχαρίστησε τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας, τονίζοντας την σημασία της συνεργασίας των δύο αθλητικών σωματείων που ξεπέρασε αγκυλώσεις ετών με την συμβολή των δύο διοικήσεων και προάγει τον τοπικό αθλητισμό.
Ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στην συστηματική δουλειά που γίνετε στον τοπικό αθλητισμό τα τελευταία χρόνια, αναφέρθηκε για τα επιτεύγματα των ομάδων, ευχόμενος υγεία και επιτυχίες. Ξεχωριστή μνεία έκανε στον χαιρετισμό του, σε όλα τα τμήματα, στις Ακαδημίες αλλά και στην γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Καλαβρύτων, την μόνη ομάδα που αγωνίζεται σε εθνικό επίπεδο και πέρα των ορίων του Νομού μας, την ομάδα μπάσκετ την αντρική ομάδα της Α.Ε.Κ. που αγωνίζεται στην Α΄κατηγορία, τονίζοντας ότι με την αγωνιστική παρουσία της αξίζει να παραμείνει εκεί και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο.Σκεπαστού, τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι όλοι προβάλλουν και τιμούν τον τόπο μας. Το χαιρετισμό του έκλεισε, με την δέσμευση από πλευράς Δήμου, για την στήριξη των προσπαθειών αυτών και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων.  
Δείτε ολόκληρο τον χαιρετισμό του Δημάρχου:   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.