Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel, η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της...

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Caravel, η ετήσια γενική συνέλευση και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας.
Και αυτή τη φορά όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλος αριθμός συμπατριωτών μας και φίλων της Ένωσης γέμισαν την αίθουσα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. 
Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία αρκετών καλαβρυτινών, οι οποίοι έρχονταν για πρώτη φορά σε εκδήλωση της Ένωσης και ζητούσαν να γίνουν νέα μέλη, γεγονός που αποδεικνύει την τεράστια απήχηση που έχει η εξωστρέφεια του συλλόγου, στους συμπατριώτες μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Δ.Σ. κ. Ευθύμιου Βαζαίου, ο οποίος έκανε και τον απολογισμό των πεπραγμένων του προηγούμενου έτους.
Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία της Ένωσης κ. Βασίλειο Αποστολόπουλο και ο σύντομος χαιρετισμός από τους Βουλευτές Αχαΐας Κώστα Μάρκου και Άγγελο Τσιγρκρή, του συμπατριώτη μας  Περιφερειακού Συμβούλου και Εντεταλμένου Σύμβουλου και Βοηθού Περιφερειάρχη για τον Συντονισμό των Εκδηλώσεων της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 Ανδρέα Φίλια, ο οποίος μετέφερε και τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, ενώ εκ μέρους του βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα χαιρετισμό απηύθυνε ο συνεργάτης του κ. Διομήδης Τόλιος. 
Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το φλουρί της οποίας κέρδισε η συμπατριώτισσά μας κα  Και η βράβευση των νέων μας που πέτυχαν στις εισαγωγικές εξετάσεις στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του νομού Αττικής.
Για την μουσική ψυχαγωγία των συμπατριωτών και φίλων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, φρόντισε με ιδιαίτερη επιτυχία ο Άγγελος Καλαβρυτινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.