Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνελήφθησαν διακινητές ναρκωτικών στην Πάτρα

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο αλλοδαποί και συγκ...

Συνελήφθησαν, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο αλλοδαποί και συγκεκριμένα μια 46χρονη γυναίκα και ένας 48χρονος άνδρας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά ναρκωτικών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε όχημα και σε έλεγχο που τους ενήργησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
• (200) γραμμάρια ηρωίνης,
• (5,3) γραμμάρια κοκαΐνης,
• το χρηματικό ποσό των (30) ευρώ και
• ένα κινητό τηλέφωνο.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (12,9) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.