HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η πίτα του Καλλιμανοπουλείου - Θ.Παπαδόπουλος: "Επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο"

Την πίτα τους έκοψαν χθες βράδυ σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα διοίκηση και εργαζόμενοι του Διακονικού Εκκλησιαστικού Κέντρου του Καλλιμανοπουλ...

Την πίτα τους έκοψαν χθες βράδυ σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα διοίκηση και εργαζόμενοι του Διακονικού Εκκλησιαστικού Κέντρου του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος και της μονάδας χρονίων πασχόντων στα Καλάβρυτα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Grand Chalet στο Μέγα Σπήλαιο, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλου, του Διευθυντού του ιδρύματος κ. Παπαχριστόπουλου, των μελών του συλλόγου φίλων Καλλιμανοπουλείου, των ιατρών, του νοσηλευτικού, υπαλληλικού και βοηθητικού προσωπικού των ιδρυμάτων.
Την βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Ιερείς π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και π. Χρίστος Μπίρμπας.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος σε όλο το δυναμικό των ιδρυμάτων, τόνισε οτι στα ιδρύματά μας επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο, συναισθηματικά βαρύ, όσο και μοναδικό, ευχήθηκε δε, σε όλους, υγεία, δύναμη και κάθε καλό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, σε όσους βοηθούν και στηρίζουν, άμεσα η έμμεσα τη λειτουργία των ιδρυμάτων μας και φυσικά στους ευεργέτες. Κλείνοντας επισήμανε, οτι η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και βοηθός στο σπουδαίο αυτό εργο - κόσμημα για τα Καλάβρυτα.
Ο Διευθυντής κ. Παπαχριστόπουλος, ευχαρίστησε του Ιερείς και τον Δήμαρχο για την παρουσία τους ευχόμενος σε όλους για το νέο έτος, με τις πιο εγκάρδιες ευχές του ευχαριστώντας όλο το προσωπικό για τις υπηρεσίες τους.
Το φλουρί το κέρδισε η κυρία Αθανασία Αντωνοπούλου         

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.