HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με εκκλησιαστική λαμπρότητα, η Δάφνη τίμησε τον Άγιο Χαράλαμπο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δάφνη Καλαβρύτων τίμησε τον Αγιο Χαράλαμπο στην εκκλησία του Αγίου (κτίσμα του 1926), στην πάνω συνοικία τ...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Δάφνη Καλαβρύτων τίμησε τον Αγιο Χαράλαμπο στην εκκλησία του Αγίου (κτίσμα του 1926), στην πάνω συνοικία της Δάφνη, στα 700μ. με όμορφη θέα πρός όλο τον οικισμό. Χθες, παραμονή της εορτής τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός και σήμερα, ανήμερα της εορτής Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Στο εσπερινό παραβρέθηκε, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παΐων Γεώργιος Ροδόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος της ΔΗΚΕΚ – Σπήλαιο Λιμνών Καστριών Λεωνίδας Βασιλόπουλος, ο πρώην Αντιδήμαρχος Παΐων Αριστόβουλος Μακαρίτης, ο πρόεδρος του συλλόγου Δαφναίων Αθήνας Πειραιά Τρύφων Κοροντζής, η Αντιπρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Κατερίνα Ασημακοπούλου και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.