HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σταύρος Φακίτσας: Ήρθε ως Διοικητής έφυγε σαν φίλος

Ήρθε πριν ένα χρόνο (16 Φεβρουαρίου 2019) στα Καλάβρυτα, για να ηγηθεί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Ικανότατος και αποτελεσμα...

Ήρθε πριν ένα χρόνο (16 Φεβρουαρίου 2019) στα Καλάβρυτα, για να ηγηθεί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων. Ικανότατος και αποτελεσματικότατος αξιωματικός, αλλά και καλόκαρδος και ευγενής, κέρδισε τόσο τους συναδέλφους του όσο και την τοπική κοινωνία. 
Ο λόγος για τον Αντιπύραρχο Σταύρο Φακίτσας, που χθες αποχαιρέτησε τον τόπο μας ως Διοικητής αλλά παραμένει φίλος των Καλαβρύτων. Ο κ. Φακίτσας κατάγεται από τη Ευρυτανία και υπηρέτησε επί σειρά ετών ως Διοικητής Καρπενισίου με εξαιρετικά αποτελέσματα και άριστη διοίκηση των υπηρεσιών. Το Φεβρουάριο του 2019 διαδέχθηκε έναν άλλον αγαπητό Διοικητή τον κ. Χάρη Γιαννάκη και για ένα χρόνο υπηρέτησε με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα την περιοχή μας. Ο κ. Φακίτσας είναι παντρεμένος με τρία παιδιά και χθες οικογενειακός έκανε το αποχαιρετιστηριο αντάμωμα στην ταβέρνα "Βαρβιτσιώτης" στα Καλάβρυτα, παρουσία του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας κ. Ευθύμιου Γεωργακόπουλου, του νέου μας Διοικητή κ. Νέστορα Τζούδα, του πρώην τεως Διοικητής Π.Υ.Καλαβρύτων Βασίλειος Αλεξόπουλος, αξιωματικών και σύσσωμου του προσωπικού της Π.Υ.Καλαβρύτων.
Ο νέος Διοικητής κ. Νέστορας Τζούδας, εκ μέρους όλης της υπηρεσίας, δώρησε ένα χειροποίητο αναμνηστικό και προϊόντα του τόπου μας.
Όλοι μας αποχαιρετήσαμε ένα Διοικητή και έναν διαχρονικό φίλο και του ευχόμαστε υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική ευημερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.