Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Γέννησε και πέταξε το μωρό της στη θάλασσα

Στο κεντρικό λιμεναρχείο Πατρών κρατείται η 26χρονη μητέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της πλαζ, στην ...

Στο κεντρικό λιμεναρχείο Πατρών κρατείται η 26χρονη μητέρα του βρέφους, που βρέθηκε νεκρό, χθες το μεσημέρι, στην περιοχή της πλαζ, στην Αγυιά της Πάτρας.
Το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αναμένεται να δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, που βρέθηκε στην περιοχή της πλαζ στην Αγυιά, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε.

Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.
Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, αναμένεται να σχηματισθεί δικογραφία εναντίον της και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Όσον αφορά στην υπόθεση, ο Γιάννης Αποστολόπουλος υποστηρίζει μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «η εντολέας μου είναι κλασσική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης» και προσθέτει: «Δεν είχε γνωστοποιήσει σε κανέναν, δηλαδή ούτε σε συγγενείς, ούτε σε φίλους, ούτε και στον βιολογικό πατέρα, την ύπαρξη της εγκυμοσύνης, αλλά και του τοκετού. Πήγε μόνη της και γέννησε με καισαρική τομή. Έπειτα από 24 ώρες πήρε το αυτοκίνητό της, έβαλε στην θέση του συνοδηγού το νεογνό και περιφερόταν ως ‘χαμένη' στην πόλη της Πάτρας. Κάποια στιγμή έφθασε στην περιοχή της πλαζ και η ατραπός του μυαλού της την οδήγησε σε αυτήν την τραγική κατάληξη».


Στο μεταξύ, αύριο αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, το οποίο θα δώσει απαντήσεις, τόσο για τα αίτια θανάτου του βρέφους, όσο και για το χρόνο που αυτός επήλθε, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε η μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.