HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Νεκρός εργάτης από το Διακοπτό που εγκλωβίστηκε σε σιλό με άμμο

Μοιραία κατάληξη είχε σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διάσωσης ενός 30χρονου εργάτη, ο οποίος παγιδεύτηκε αργά το μεσημέρι, μέσα σε ...

Μοιραία κατάληξη είχε σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση διάσωσης ενός 30χρονου εργάτη, ο οποίος παγιδεύτηκε αργά το μεσημέρι, μέσα σε σιλό με άμμο, σε εργοτάξιο στο Λαμπίρι Αιγιάλειας.
Το εργατκό ατύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις επιχείρησης λατομικών εργασιών και παραγωγής σκυροδέματος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όταν ο εργάτης που κατάγεται από το Διακοπτό Αιγιάλειας, καταπλακώθηκε από όγκους άμμου μέσα στο συλό.
Το συμβάν σημειώθηκε στις 2:45 το μεσημέρι και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγίου. Ωστόσο, αμέσως φάνηκε η σοβαρότητα της κατάστασης και στο σημείο έσπευσε ομάδα διασωστών από την 6η ΕΜΑΚ, καθώς και κινητή μονάδα της ΕΜΑΚ με ιατρό.
Για τρεις ολόκληρες ώρες, το συνεργείο διάσωσης της ΕΜΑΚ και άλλες δυνάμεις, προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο εργάτη, ο οποίος να σημειωθεί ότι είχε τις αισθήσεις του συνεχώς, καθώς οι διασώστες του παρείχαν οξυγόνο.
Δυστυχώς, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, η δραματική επιχείρηση είχε δυσάρεστη εξέλιξη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, μετακινήθηκαν όγκοι άμμου που κάλυψαν ολοκληρωτικά τον παγιδευμένο εργάτη.
Μετά από πολλές προσπάθειες, απεγκλωβίστηκε και παραδόθηκε στην μονάδα του ΕΚΑΒ, χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η είδηση της ξαφνικής απώλειας του 30χρονου Κώστα, έχει προκαλέσει θλίψη στην περιοχή του Διακοπτού, όπου και καταγόταν και ο πατέρας του διατηρούσε εκεί επιχείρηση με χωματουργικά μηχανήματα.
(φωτό αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.