Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νεκτάριος Φαρμάκης για Πατρών – Πύργου: «Η Δυτική Ελλάδα δεν αντέχει άλλους… Μινώταυρους!»

«Η Δυτική Ελλάδα δεν αντέχει άλλους… Μινώταυρους. Και ο χειρότερος, είναι αναμφισβήτητα η Πατρών – Πύργου, ο δρόμος των ατελείωτων ανθρωπ...

«Η Δυτική Ελλάδα δεν αντέχει άλλους… Μινώταυρους. Και ο χειρότερος, είναι αναμφισβήτητα η Πατρών – Πύργου, ο δρόμος των ατελείωτων ανθρωποθυσιών, που παράλληλα αποτελεί ένα μνημείο των μεγάλων διαχρονικών ευθυνών από τις κεντρικές αλλά και τοπικές εξουσίες των προηγούμενων ετών» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν χθες, Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020, δήμοι και φορείς της περιοχής.

Ο κ. Φαρμάκης, σημειώνει ότι η Περιφερειακή Αρχή συμμετέχει στην κινητοποίηση και ενώνει την φωνή της με την δίκαιη φωνή αγανάκτησης της τοπικής κοινωνίας, προσθέτοντας τα εξής: «Προτού ακόμα αναλάβουμε καθήκοντα, είχαμε υπογραμμίσει ότι ο δρόμος που θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί προ πολλού, βρισκόταν σε αδιέξοδο. Όμως και αφότου αναλάβαμε καθήκοντα, μετατρέψαμε σε προμετωπίδα των προσπαθειών μας, σε όλα τα επίπεδα, την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών κα της κατασκευής ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού άξονα.
Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους.
Γιατί εμείς δεν αλλάζουμε πορεία ανάλογα με την φορά του ανέμου, ούτε είμαστε από αυτούς που σήμερα πενθούν ενώ κάποτε πανηγύριζαν.
Γι’ αυτό και για άλλη μία φορά εκφράζουμε την απαίτησή μας για κατασκευή του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, το ταχύτερο. Και ειδικά σήμερα, στέλνουμε ένα μήνυμα και στην Ε.Ε., ώστε να αντιληφθεί την κρισιμότητα του έργου και να προχωρήσει άμεσα στην απάντησή της προς το Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να προχωρήσει ο σχεδιασμός που η σημερινή πολιτική ηγεσία προκρίνει ή πρέπει να δρομολογηθεί αλλαγή πλεύσης και σχεδίων.
Ο χρόνος που χάνεται, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι μόνο χρήμα. Είναι κυρίως ζωή! Και η Δυτική Ελλάδα δεν αντέχει, ούτε άλλες ανθρώπινες απώλειες, ούτε άλλο χαμένο χρόνο…»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.