HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επική πρόκριση του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, 1-2 την Άρσεναλ - Τα στιγμιότυπα (VID)

Οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν μια ιστορική επιτυχία στο Λονδίνο απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και απέδειξαν π...

Οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν μια ιστορική επιτυχία στο Λονδίνο απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και απέδειξαν περίτρανα για μια ακόμα φορά ότι ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μια επική εμφάνιση από την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που συνεχίζει να γράφει ιστορία και να κάνει περήφανους όλους τους Ελληνες.
Τα γκολ της ιστορικής νίκης πέτυχαν οι Παπέ Αμπού Σισέ και Ελ Αραμπί. Ο Σενεγαλέζος σέντερ μπακ στο 53’ με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 και «μάτσαρε» το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Ολυμπιακός κράτησε μέχρι το τέλος του 90άλεπτου το προβάδισμα και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η Αρσεναλ μπορεί να ισοφάρισε στο 113’ με τον Ομπαμεγιάνγκ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν τα παράτησαν. Στο 120’ ο Ελ Αραμπί έβγαλε το… όπλο του και με πλασέ νίκησε τον Λένο για το 1-2.
Ένα γκολ, που έστειλε τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League και την Αρσεναλ στο σπίτι της! Μια ιστορική νύχτα για την ομάδα του Πειραιά, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να γράφουν μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και να αποδεικνύουν περίτρανα ότι είναι η κορυφαία ομάδα της χώρας. Μια μεγάλη νίκη για τους Ερυθρόλευκους, μπροστά σε έξι και πλέον χιλιάδες οπαδούς τους που βρέθηκαν στο Εμιρέιτς και δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φωνάζουν για την αγαπημένη τους ομάδα.
Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι και την Παρασκευή (28/2) θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του. Μια ακόμα πρόκληση για τους Ερυθρόλευκους, που είναι έτοιμοι και όπως απέδειξαν με τον πλέον περίτρανο τρόπο απόψε στο Εμιρέιτς, φτιαγμένοι φέτος για μεγάλα πράγματα.
Άρσεναλ (Μ. Αρτέτα): Λένο, Μπεγιερίν (84′ Γουίλοκ), Σεμπάγιος (72′ Τορέιρα), Οζίλ, Πεπέ, Μουστάφι (103′ Παπασταθόπουλος), Νταβίντ Λουίζ, Τζάκα, Σακά, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (105′ Μαρτινέλι).
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας (115’ Λοβέρα), Σισέ, Μπα,Ομάρ, Γκιγέρμε (117’ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά (86’ Γκασπάρ), Ραντζέλοβιτς (77’ Μασούρας), Ελ Αραμπί
από: to10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.