HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας,  κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου σε ...

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος  Ασφαλείας Αιγιαλείας,  κλοπή που διαπράχθηκε πριν από δέκα ημέρες περίπου σε κατάστημα στo Λόγγο Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί. 
Ειδικότερα, ο δράστης την 9/01/2020 διέρρηξε κατάστημα και αφαίρεσε δύο συσκευές παρασκευής καφέ, μία συσκευή μίξης ήχου, τρία ηχεία, δύο ενισχυτές, καθώς και ένα καταγραφικό μηχάνημα. 
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο δράστης διέπραξε την  24-12-2019 ακόμα μια απόπειρα κλοπής σε καφετέρια ημεδαπού  στην  παραλία Αβύθου και μια κλοπή σε καφετέρια στην παραλία Νικολαιικων του Δήμου Αιγιαλείας, όπου αφαίρεσε δυο ηχεία,  έναν ενισχυτή και μια συσκευή καφέ. 
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. 

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (10,90) γραμμαρίων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.