HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Αποστολή μας η «προς πόλεμο προπαρασκευή»

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ επικαλούμενος λόγια του Περικλή προς τους Αθηναίους - Τι ...

Ο στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντα του αρχηγού ΓΕΕΘΑ επικαλούμενος λόγια του Περικλή προς τους Αθηναίους - Τι είπε ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Χριστοδούλου για την «ιστορία και τα γεγονότα του 1922» και οι αναφορές του σε «παρείσακτους σωτήρες», «αδόκιμες υστεροβουλίες» και «αλαζονικά ανεμοσκορπίσματα»
«Αποτελεί αδήριτη ανάγκη και αξιωματική επιταγή η συντήρηση και διατήρηση Ενόπλων Δυνάμεων ισχυρών, αποτελεσματικών, ελπιδοφόρων, επίφοβων για τους επιβουλείς και τελικώς εάν απαιτηθεί νικηφόρων» επισήμανε ο νέος αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, από τον πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου στον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη0 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων στο Τατόι. Στην τελετή παρέστησαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, βουλευτές, οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας Αλέξανδρος Διακόπουλος, επίτιμοι Αρχηγοί, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.