HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΑΝΕΣΙ: Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την Πίτα του για την νέα χρονιά (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα ανήμερα των Θεοφανείων μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την Πίτα του για την ν...

Μέσα σε μια ζεστή, εορταστική ατμόσφαιρα ανήμερα των Θεοφανείων μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πολιτιστικός Σύλλογος έκοψε την Πίτα του για την νέα χρονιά.

Παρά τον άσχημο καιρό με χιόνια και τσουχτερό κρύο μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο παραδοσιακό καφενείο «Αλώνι» ανταλλάσσοντας ευχές για την καινούργια χρονιά. Ο ιερέας του χωριού μας , π. Γεώργιος Φ. Τζελέπης και ο σεβάσμιος μοναχός Γερμανός από την Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου ευλόγησαν την πίτα ευχόμενοι υγεία και ευλογία σε όλο τον κόσμο. Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος προσέφερε ποτά και γλυκά εδέσματα στους παρευρισκομένους, καθώς και πολλά πρωτοχρονιάτικα δώρα στους μικρούς μας φίλους.

Τα παιδάκια τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα των Φώτων σκορπίζοντας ελπίδα και χαρά σε όλους μας. Το φλουρί της βασιλόπιτας το βρήκε ο μικρός Αλέξανδρος Τζελέπης εγγονός του πατέρα Γεωργίου Φ.Τζελέπη, κερδίζοντας ως αναμνηστικό δώρο ένα κινητό τηλέφωνο.

Ευχές για ένα νέο δημιουργικό  έτος δόθηκαν από  τον πρόεδρο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου κ. Φωκίωνα Χολιαστό και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Ιωάννη Κουτρουμάνη.  Επίσης όμορφες ευχές δόθηκαν και από τον αναπληρωτή Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων πυραγό κ. Νέστωρα Τζούδα ο οποίος έλκει την καταγωγή του από το χωριό μας. 

Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.