HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αχαΐα: Συνελήφθη ο "παπάς"- ληστής της τράπεζας στον Ερύμανθο

Στη σύλληψη τουλάχιστον ενός από τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας τράπεζας στον Ερύμανθο στις 29 Αυγούστου, φέρεται να έχει προ...

Στη σύλληψη τουλάχιστον ενός από τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας τράπεζας στον Ερύμανθο στις 29 Αυγούστου, φέρεται να έχει προχωρήσει η Αστυνομία.
Ο ένας είχε φροντίσει καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα, ενώ ο δεύτερος ήταν μεταμφιεσμένος σε... παπά!
Οι ληστές με την απειλή όπλων κατάφεραν και άρπαξαν από τα ταμεία της τράπεζας το ποσό μεγαλύτερο των 120.000 ευρώ! Μάλιστα, πριν τραπούν σε φυγή με Ι.Χ. «ξήλωσαν» το καταγραφικό μηχάνημα του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.
Η αστυνομία, όλο το προηγούμενο διάστημα, διενεργούσε έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών και τελικά φαίνεται πως τα κατάφεραν, καθώς τουλάχιστον ένας ληστής βρίσκεται στα χέρια τους.
Μάλιστα, με την συγκεκριμένη υπόθεση, τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες είχε ασχοληθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Σύντομα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.