HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συγχαρητήρια Χριστίνας Αλεξοπούλου στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην...

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
«Η πρόσφατη εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην περιοχή της Αχαΐας, που διέπραττε αδιακρίτως ληστείες και κλοπές σε οικίες, καταστήματα, έως και δημόσιους οργανισμούς, αποτελεί αφορμή για θερμά συγχαρητήρια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, για την από κοινού πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα, που οδήγησε στην αποκάλυψη της δράσης της οργάνωσης.
Τέτοιου είδους ενέργειες, προάγουν το αίσθημα ασφάλειας και αναβαθμίζουν δραστικά το βιοτικό επίπεδο του πολίτη.
Η προαναφερθείσα επιτυχία αποτελεί ένα ακόμα απτό δείγμα της νέας Ελληνικής Αστυνομίας, έτσι όπως την εξήγγειλε προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι όπως εφαρμόζεται στην πράξη από τον αρμόδιο Υπουργό. Για τον λόγο αυτόν, η τοποθέτηση των 1500 νέων ειδικών φρουρών στους δρόμους, όπως ανακοίνωσε χθες ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, είναι αναγκαίο να λαμβάνουν ευρεία κοινωνική και πολιτική συναίνεση, πέρα από ανούσιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.