HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΕΔΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ»

Ευχές για καλή χρονιά, με  υγεία και ευτυχία αντάλλαξαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού  Διακονικού Κέ...

Ευχές για καλή χρονιά, με  υγεία και ευτυχία αντάλλαξαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού  Διακονικού Κέντρου με τον Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Μπαχά και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ» κ.κ. Ανδρέα Παπαδόπουλο, Αθανάσιο Δημήτρουλα, Θεοδώρα Δημήτρουλα, Κων/νο Παπαπαναγιώτου, Γεώργιο Μπερτσουκλή και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι,  συνεχίζοντας την παράδοση της κοπής της 1ης πίτας στο Γηροκομείο Καλαβρύτων. Την πίτα ευλόγησαν οι πατέρες της εκκλησίας μας κ.κ. Κων/νος Μητρόπουλος, Δημήτριος Τζελέπης και Χρήστος Μπίρμπας.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος , το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου κ. Γεώργιος Διονυσόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΔΙΚ κ. Νικόλαος Ραζής.
Την εκδήλωση έκαναν ιδιαίτερα συγκινητική οι παιδικές φωνές του παιδικού χορευτικού τμήματος του Π.Σ. Καλαβρύτων που έψαλαν τα κάλαντα μαζί με τους τροφίμους του Ιδρύματος. Τα παιδιά συνόδευαν τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Σ. Καλαβρύτων  κ.κ. Χρύσα Παπαδάτου (Πρόεδρος), Δάφνη Ρεκούνα, Κων/νος Μέρμηγκας , γονείς και φίλοι και τους ευχαριστούμε ολόθερμα για την προσφορά τους.
Το φλουρί κέρδισε ο τρόφιμος κ.  Βασίλειος Παναγιώτου
Πίτα έκοψαν και στη «Νέα μονάδα μη αυτοεξυπηρετούμενων» του ιδρύματος.
Ευχαριστούμε  τους υπαλλήλους τους ιδρύματος και ιδιαίτερα τον Δ/ντή κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο για τις προσπάθειες που καταβάλουν, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.