Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με ξεχωριστό τρόπο η εορτή του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και τουλάχιστον κατά το ήμισυ την γιόρτασε στη μονάδα...

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος και τουλάχιστον κατά το ήμισυ την γιόρτασε στη μονάδα χρονίων πασχόντων και μη αυτοεξυπηρετούμενων του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος (κτίριο του πρώην Ορφανοτροφείου Καλαβρύτων).
Το πρωί παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του ιδρύματος και αμέσως μετά το πέρας αυτής, επισκέφθηκε τους θαλάμους των ασθενών και των φιλοξενουμένων στην μονάδα.
Ακολούθως βρέθηκε στο χώρο της τραπεζαρίας, όπου μαζί με τους εργαζομένους στο ίδρυμα, την διοίκησή, τους τροφίμους και τους φιλοξενούμενους, δέχθηκε ευχές προσφεροντας τα καθιερωμένα γλυκίσματα και εδέσματα.
Ο π.Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, ο π. Χρήστος Μπίρμπας και ο π. Δημήτριος Τζελέπης, δεν άργησαν να σιγοψάλουν και να τραγουδούν με τον Δήμαρχο να ενώνει τις φωνές με τους δύο κληρικούς μας, προσφέροντας όλοι μαζί, όμορφες και εορταστικές εικόνες και... καλίφωνες νότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.