Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανίκητη στα Καλάβρυτα η Α.Ε.Καλαβρύτων - Δεν πέρασε ούτε η Νίκη Προαστείου

Σημαντικό βαθμό για την συνέχεια του Πρωταθλήματος πήραν σήμερα τα Καλάβρυτα, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που φιγουράρει στην τετρ...

Σημαντικό βαθμό για την συνέχεια του Πρωταθλήματος πήραν σήμερα τα Καλάβρυτα, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που φιγουράρει στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, την Νίκη Προαστείου.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι έχοντας στο πρώτο δεκάλεπτο δύο καλές στιγμές με τους Μουστάκα και Καϊμακά. Στην συνέχεια τα Καλάβρυτα, ισορρόπησαν και βγήκαν με αξιώσεις μπροστά, με αλληλοκαλύψεις στα μετόπισθεν και γρήγορες εναλλαγές στις αντεπιθέσεις 
Στο 32΄η ομάδα της Πάτρας, κέρδισε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Καϊμακά από τον Δημητρόπουλο αλλά ο Λέσης με εντυπωσιακή επέμβαση στην εκτέλεση του Σαρρή, κράτησε το "0"
Στο 40’ λεπτό τα Καλάβρυτα απάντησαν με μεγάλη ευκαιρία του Μπίτρα, το σουτ του οποίου έδιωξαν πάνω από την γραμμή οι αμυνόμενοι, ενώ στο 52’ λεπτό ακυρώθηκε κανονικό τέρμα των Καλαβρύτων, όταν σε φάουλ του Βρεττού, ο Καραχάλιος με κεφαλιά έστρωσε στον Καλαμαρά ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο επόπτης σημείωσε οφσάιντ, εν μέσω διαμαρτυριών.
Μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και οι δύο ομάδες, με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο για δύο
Πρώτη εμφάνιση και μάλιστα στην αρχική ενδεκάδα για το νέο μέλος της ομάδας των Καλαβρύτων, Ηλία Μπίτρα, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκε όταν έγινε αλλαγή στο 83΄. 
Ντεμπούτο και για τον Μάκη Βραχλιώτη ο οποίος μπήκε στον αγώνα στο 61' και έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει πολύ με συνεχή τρεξίματα, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση.

➤Μέτρια η διαιτησία του Φωκά, αλλά χωρίς σοβαρά λάθη. καλός ο επόπτης Κουτσοχέρας, κακός ο επόπτης Θανόπουλος, που έχασε όλες τις φάσεις στις περιπτώσεις οφσάιντ

➤Η μόνη ομάδα που κατάφερε να νικήσει την Α.Ε.Καλαβρύτων στα Καλάβρυτα ήταν ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος, καμία άλλη ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας δεν κατάφερε να φύγει με "διπλό"  

➧ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος - Νίκος Παπαχριστόπουλος): Λέσης, Βρεττός, Σκιαδάς, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου (41΄ λ.τ. Γκλαβάς), Δημητρόπουλος, Καλαμαράς (75΄ Ανδρεόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπίτρας (83΄ Γιαννόπουλος), Στ. Τσαβαλάς, Τζιαντομένικο (61΄ Βραχλιώτης)

➧ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ (Ν. Πατρώνης): Μποσγανάς, Πολύδωρος, Κάτσας, Ξύδης, Σταυρ. Δημόπουλος, Σαρρής, Καταβάτης, Καϊμακάς, Καρέλας (52΄ Σαμαντάς), Μουστάκας, Γαλάνης (70΄ Καλογεράτος)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.