Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Α.Ε.Καλαβρύτων ο Ηλίας Μπίτρας - Σπουδαία προσθήκη με τον μέχρι πρότινος παίκτη του Παναιγιαλείου

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε.Καλαβρύτων, αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, έναν εξαιρετικό επιθετικό που αγωνιζόταν έως τώ...

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για την Α.Ε.Καλαβρύτων, αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, έναν εξαιρετικό επιθετικό που αγωνιζόταν έως τώρα στον Παναιγιάλειο Γ.Σ.
Ο Ηλίας Μπίτρας ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας «Πάτρα  2005» με συμμετοχές σε όλες τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Αχαΐας ως αρχηγός και πρώτος σκόρερ. Ο Ηλίας Μπίτρας έγινε ευρύτερα γνωστός από την παρουσία του και τις πολύ καλές εμφανίσεις στην Κ19 του Παναιγιάλειου. Από εκεί μεταπήδησε στην πρώτη ομάδα του Αιγίου και από εκεί ως δανεικός, στην ομάδα της Αχαϊκής (Γ΄Εθνική) και στον Άρη Πατρών, επιστρέφοντας φέτος στην ομάδα του Παναιγιαλείου  
Η ανακοίνωση της Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
"Η Α.Ε.Καλαβρύτων ανακοινώνει την προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, του 22χρονου επιθετικού Ηλία Μπίτρα, που αγωνιζόταν έως τώρα στην ομάδα του Παναιγιαλείου Γ.Σ.  
Η Α.Ε.Καλαβρύτων, καλωσορίζει τον Ηλία στην οικογένεια της ομάδας και του εύχεται υγεία και επίτευξη των στόχων του. Ευχαριστεί, τέλος, την Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. για την συνεργασία και την παραχώρηση του παίκτη"


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.