HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων - Τα θέματα

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 24η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων την 24η του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 150.000,00 από χρηματοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.

2. Περί αποδοχής και διάθεσης πίστωσης ποσού 17. 875,00 € συμπληρωματικής κατανομής από ΚΑΠ έτους 2019 για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών κατά προτεραιότητα κάλυψη δαπανών θέρμανσης των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαβρύτων.

3. Περί ορισμού Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον τακτικό οικονομικό έλεγχο της διαχειριστικής περιόδου 2020, της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ (ΔΗ.Κ.Ε.Κ. - ΣΠΗΛΑΙΟ ΛΙΜΝΩΝ ΚΑΣΤΡΙΩΝ).

4. Περί έγκρισης της Εισηγητικής ΄Εκθεσης Γ΄ Τριμήνου υλοποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2019.

5. Περί πρόσληψης ενός ατόμου, ειδικότητας ΠΕ Ψυχολόγου, στα πλαίσια της ανάγκης στελέχωσης του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλαβρύτων, με διαδικασίες ΑΣΕΠ.

6. Περί ανανέωσης της προγραμματικής σύμβασης του Δήμου με τον Ο.Α.Ε.Δ.

7. Περί συγκρότησης τριμελούς επιτροπής για την κατάρτιση των Μητρώων Αρρένων έτους 2019 (γεννηθέντων αρένων το έτος 2019) του Δήμου Καλαβρύτων.

8. Περί ορισμού επιτροπής διεξαγωγής δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης ή εκποίησης ακινήτων του Δήμου για το έτος 2020 και εφεξής.

9. Περί της αναγκαιότητας υλοποίησης των, κάθε είδους προμηθειών, υπηρεσιών, και εργασιών που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του Δήμου του οικονομικού έτους 2020 και καθορισμού του τρόπου εκτέλεσης αυτών, τόσο συγκεντρωτικά, στο σύνολό τους, όσο και ανά προβλεπόμενη στον προϋπολογισμό προμήθεια, υπηρεσία ή εργασία.

10. Περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 344/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως προς την παράγραφο ΙΙΙ. ΤΕΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, Β. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ.

11. Περί κρίσεως, του ακινήτου ιδιοκτησίας κ. Μαριάνας Συριοπούλου και Γιολάντας Τζέμου, ευρισκομένου στο κέντρο του οικισμού της Κοινότητας Κλειτορίας, ως του μοναδικού κατάλληλου για την εκπλήρωση του δημοτικού σκοπού της αναβάθμισης δημοτικής παιδικής χαράς και περί απευθείας αγοράς του καθώς και περί υπόδειξης δύο (2) δημοτικών συμβούλων για τη συγκρότηση της Επιτροπής καθορισμού του Τιμήματος.

12. Περί αιτήματος Ο.Τ.Ε. για χορήγηση άδειας εκσκαφής τάφρου για τοποθέτηση καλωδίων και κατασκευή βάσης από σκυρόδεμα καμπίνας Γ4 σε χώρο δίπλα σε υφιστάμενο καλωδιοκατανεμητή (ΚΑΦΑΟ) του Ο.Τ.Ε. και παραπλεύρως του δημοτικού δρόμου στον οικισμό Βασιλική Κοινότητας Ψωφίδας.

13. Περί αιτήματος κοπής επικίνδυνων δένδρων (τεσσάρων πεύκων) στον κεντρικό δρόμο της Κοινότητας Πάου ( μετέπειτα της πλατείας) Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

14. Περί των με αριθ. πρωτ. 1478/22-3-2018 και 5611/5-8-2019 αιτήσεων του κ. Παναγιώτη Ηλιόπουλου αναφορικά με την έκδοση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής από το Δήμο στην Κοινότητα Πάου Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.