HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση δημοσιογράφων με Περιφερειάρχη σε χαλαρό και φιλικό κλίμα

Συνάντηση με δημοσιογράφους της Αχαΐας είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νεκτάριος Φαρμάκης, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Ο Περιφερ...

Συνάντηση με δημοσιογράφους της Αχαΐας είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Νεκτάριος Φαρμάκης, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, συζήτησε με εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, σε χαλαρό και φιλικό κλίμα, στο Yayaz της Πάτρας.
Σε δηλώσεις του τόνισε ότι: "Ο νέος χρόνος μας φέρνει αντιμέτωπους με προσωπικά αλλά και συλλογικά στοιχήματα που πρέπει να κερδίσουμε.
Δεσμευτήκαμε στους πολίτες για αλλαγή ταχυτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αυτό καλούμαστε να κάνουμε. Προσωπική μου επιθυμία είναι, κάθε μέρα που περνάει να είναι και μία μέρα καλύτερη για τους πολίτες της περιοχής μας.
Γι’ αυτό και στη σημερινή, φιλική συνάντησή μου με δημοσιογράφους της Αχαΐας, είχα την ευκαιρία να επαναλάβω πως η βασική ευχή μου για φέτος είναι, το 2020 να γίνει η χρονιά που όλοι θα ξεχάσουμε το «κάθε πέρυσι και καλύτερα» και να αρχίσουμε να λέμε «κάθε φέτος και καλύτερα».
Ευχαριστώ το σύνολο των δημοσιογράφων και των μέσων ενημέρωσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου.
Ο ρόλος της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών του τόπου μας, είναι πάντα καθοριστικός.".
Ιδιαίτερη ήταν το ενδιαφέρον του για τα Καλάβρυτα, αν και πλήρως ενημερωμένος και όπως μας είπε, σύντομα θα βρεθεί στα Καλάβρυτα. Στα Καλάβρυτα θα βρεθεί και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Τάκης Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει επισκέψεις σε όλα τα Δημοτικά Συμβούλια της Περιφέρειας, αρχής γενομένης από τα Καλάβρυτα, όπου θα παραβρεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.