Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτοβουλίες του Ιάσονα Φωτήλα από τα συνεχόμενα κρούσματα παραβατικότητας στην Αιγιάλεια

Τα απανωτά κρούσματα παραβατικότητας στο δήμο Αιγιάλειας έχουν προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών του δήμου που εύλογα ζ...

Τα απανωτά κρούσματα παραβατικότητας στο δήμο Αιγιάλειας έχουν προκαλέσει τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών του δήμου που εύλογα ζητούν να δοθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα παραβατικότητας και εγκληματικότητας στην περιοχή. Είναι συνεχείς οι διαρρήξεις σε οικίες, καταστήματα καθώς και κλοπές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και την ομαλότητα της καθημερινότητας. Η κατάσταση αυτή είναι σε γνώση του βουλευτή Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονα Φωτήλα, ύστερα από επικοινωνία που είχε με την τοπική αστυνομική ηγεσία του Αιγίου αλλά και με άλλους τοπικούς φορείς οι οποίοι τον ενημέρωσαν για την υπάρχουσα κατάσταση. Είναι άμεση πρόθεση του βουλευτή να συναντηθεί στην Αθήνα με στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για να αναζητηθούν άμεσα λύσεις, όπως η ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό της αστυνομικής δύναμης της Αιγιαλείας αλλά και ο απεγκλωβισμός των αστυνομικών από παράλληλες εργασίες – πάρεργα, ώστε να εστιάσουν στην πρόληψη και στην καταστολή της παραβατικότητας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.