Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για τα Καλάβρυτα στην Πάτρα από τον Ηρακλή (2-1) σε αγώνα με 3 πέναλτι και 2 αποβολές

Τα είχε όλα το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Πατρών και της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄...

Τα είχε όλα το σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρακλή Πατρών και της Α.Ε.Καλαβρύτων στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας που διεξήχθη στο γήπεδο του Πετρωτού.
Δυνατές μονομαχίες, τρία πέναλτι, 2 αποβολές (Ασπρούκος και προπονητής Παπαχριστόπουλος) και 11 κίτρινες (5 για τα Καλάβρυτα - 6 γαι τον Ηρακλή), το πλούσιο μενού του αγώνα.

Ο αγώνας
Ο Ηρακλής στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκε δυνατά δημιουργώντας μια καλή φάση, στο 5΄όταν ο Νιάχος έπιασε δυνατό σουτ έξω την περιοχή, με τον Λέσης να διώχνει εντυπωσιακά.
 Στο 10' καταλογίστηκε πέναλτι για τον Ηρακλή, καθώς ο τερματοφύλακας Λέσης ανέτρεψε τον Χριστόπουλο με έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους των Καλαβρύτων αφού η φάση προήλθε όταν παίκτης του Ηρακλή έιχε περάσει την γραμή του πλαγίου πριν κάνει την κάθετη μπαλιά. Ο διαιτητής Οικονόμου απέβαλε τον προπονητή των Καλαβρύτων Κώστα Βλάχο.
Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα στο 13' από τον Λάβδα
Τα Καλάβρυτα από εκείνο το σημείο, ανέλαβαν πλήρως το παιχνίδι με κατοχή και συνεχής επιθέσεις. 
Στο 23' Ο Τσαβαλάς έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Μυλωνόπουλος έπεσε και μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια την μπάλα.
Στο 36΄μοναδική ευκαιρία να σκοράρει ο Γιαννόπουλος για τα Καλάβρυτα. Στην συνέχεια την φάσης ανατροπή του Ασπρούκου και πέναντι για τα Καλάβρυτα με τον Σταύρο Τσαβαλά όμως να μην καταφέρνει να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ηρακλή
Στο 43' Δεύτερο πέναλτι για τα Καλάβρυτα σε χέρι του Μπόσμου.
Αυτή τη φορά πάει στα δίχτυα για το 1-1 έπειτα από την εκτέλεση του Γιαννόπουλου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο με κατοχή για το Ηρακλή και στο 60' με 
από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νιάχου σημειώθηκε το 2-1.
Τα Καλάβρυτα βγήκαν μπροστά για να γυρίσουν το παιχνίδι χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες
Στο 71' ο Ανδρεόπουλος έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ αφού προσέκρουσε στο δοκάρι
Στο 76' μοναδική ευκαιρία για τα Καλάβρυτα να ισοφαρίσουν, έπειτα από το λάθος της άμυνας του Ηρακλή, ο Ασπρούκος με κεφαλιά σχεδόν σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι άουτ.
Στο 82' Δεύτερη κίτρινη και κόκκινη για τον Ασπρούκο
Ο Ηρακλής εκμεταλλευόμενος την αριθμιτική υπεροχή αλλά και την προώθηση των παικτών των Καλαβρύτων έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες στο 90 με τον Σοφούλη, να στειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 93 όταν ο Λάβδας βγήκε τετ α τετ με τον Λέση, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Χριστόπουλος, Σουλιώτης, Μπόσμος, Παπαδόπουλος, Νιάχος Χ. (81′ Ανδρεόπουλος), Κατριμπούζας, Σοφούλης (87′ Περδίκης), Λάβδας (93΄ Μαργώνης), Ζαρναβέλης (30′ Μαντάς).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κώστας Βλάχος): Λέσης, Βρεττός, Γκλαβάς (45′ Σταματόπουλος), Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Δημητρόπουλος (64′ Ανδρεόπουλος), Καλαμαράς, Τσαβαλάς, Γιαννόπουλος (87′ Παπαδημητρόπουλος), Τζιαντομένικο (85′ Κοσκινάς), Ασπρούκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.