Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

Αεροπορική τραγωδία με 180 επιβάτες

Ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737 με 180 επιβαίνοντες το οποίο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης με πρ...

Ουκρανικό αεροσκάφος Boeing 737 με 180 επιβαίνοντες το οποίο είχε αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Ιμάμης Χομεϊνί της Τεχεράνης με προορισμό το Κίεβο συνετρίβη εξαιτίας τεχνικού προβλήματος λίγη ώρα μετά την απογείωσή του, μεταδίδει το ημιεπίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων ISNA.
Οπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση του Ιράν όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί.
Σύμφωνα με τον Ρεζά Τζαφαρζαντέχ, εκπρόσωπο του ιρανικού Οργανισμού Πολιτικής Αεροπορίας, τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων IRNA, το Boeing της Ukraine International Airlines αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα και συνετρίβη και στην περιοχή όπου κατέπεσε επιχειρούν σωστικά συνεργεία.
«Το αεροσκάφος έχει πάρει φωτιά η οποία είναι τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε καμία διάσωση. Βρίσκονται στο σημείο 26 ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο πετάει πάνω από την περιοχή», δήλωσε ο Πιρχουσεΐν Κουλιβάντ, επικεφαλής των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών του Ιράν, στην κρατική τηλεόραση.

Ο Κουλιβάντ μίλησε για 170 επιβαίνοντες, ενώ τα πρακτορεία ειδήσεων IRNA, FARS και Tasnim έκαναν λόγο για συνολικά 180 επιβαίνοντες, επιβάτες και πλήρωμα.

Πηγή: ΑΠΕ, REUTERS, SPUTNIK

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.