HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την φονική επίθεση στο Λονδίνο

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στο London Bridge, στο Λονδίνο, την Παρασκευή, που είχε σαν απ...

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στο London Bridge, στο Λονδίνο, την Παρασκευή, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμη.
Ο ISIS υποστηρίζει ότι ένας από τους μαχητές του διέπραξε την επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο την Παρασκευή.
Η επίθεση είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τριών ακόμη, καθώς και τον θάνατο του φερόμενου ως δράστη.
Σημειώνεται ότι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι ήταν πρώην κρατούμενος καταδικασμένος για αδικήματα που σχετίζονται με την τρομοκρατία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ήταν ο 28χρονος Ουσμάν Καν που έμενε στην περιοχή του Στάφορντσάιρ. Ο άνδρας είχε καταδικαστεί το 2012 για τρομοκρατικά αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2018.
Ο δράστης, που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, είχε αφεθεί ελεύθερος αφού συμφώνησε να φοράει το ηλεκτρονικό «βραχιολάκι», σύμφωνα με την εφημερίδα The Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.