Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοπή πίτας & Γ. Σ. του Συνδέσμου Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»

Ο Σύνδεσμός μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», συνεχίζοντας την πορεία του προς το αύριο καθορίζει τις επόμενες δράσεις τ...

Ο Σύνδεσμός μας Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», συνεχίζοντας την πορεία του προς το αύριο καθορίζει τις επόμενες δράσεις του προσμένοντας την έλευση του 2020 με αισιοδοξία.
Μέσα σε πνεύμα συναδέλφωσης, αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, αλλά και προσφοράς, όλοι μαζί: Καμενιανίτες, Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, ας μοιραστούμε το φως του ήλιου που βγαίνει για να φωτίσει όλο τον κόσμο. Ας ανοίξουμε διάπλατα την ψυχή μας, να συνεχίσουμε αταλάντευτοι την προσφορά και την πορεία του Συνδέσμου μας στα δρώμενα του τόπου μας και στον πολιτισμό του.
Ας κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας, για μας και τις επερχόμενες γενιές. Ας δουλέψουμε όλοι συλλογικά με αίσθημα ευθύνης και αγάπης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ 
« Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» 

Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Τακτική Απολογιστική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11 πμ. στην αίθουσα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Πατησίων 121, 2ος όροφος) στην Αθήνα.
Εκεί θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το έτος 2019 και προγραμματισμός δράσης για το 2020. Παράλληλα θα τιμηθεί από το Σύνδεσμό μας και ο διαπρεπής συμπατριώτης μας- σπουδαίος μουσικολόγος και οθωμανολόγος - από το Λευκάσιο Καλαβρύτων Δημήτριος Οδ. Σταθακόπουλος.
Σας καλούμε όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟ
Ο Σύνδεσμός μας των τριών Ερυμανθίων χωριών: Καμενιάνων-Δροβολοβού-Δεσινού, με την επωνυμία «Ο Ηρακλής», ο οποίος στο παρελθόν ετίμησε και άλλες εξέχουσες Καλαβρυτινές μορφές του καιρού μας, απεφάσισε εφέτος να τιμήσει με τιμητική πλακέτα και τον διαπρεπή συμπατριώτη μας Δημήτριο Οδ. Σταθακόπουλο από το Λευκάσιο Καλαβρύτων, αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσφορά του προς την πατρίδα μας την Ελλάδα, τα Ελληνικά Γράμματα και ιδιαίτερα τα Καλάβρυτα, που ήδη ετοιμάζονται να γιορτάσουν μεγαλοπρεπώς την 200ετηρία της Απελευθερώσεως εκ του οθωμανικού ζυγού.
ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ
Σε λίγες μέρες υποδεχόμαστε τις εορτές των Χριστουγέννων και τον ερχομό του νέου έτους. Με την ευκαιρία αυτή, το Δ.Σ. στέλνει τις ευχές του σε όλα τα μέλη, τους φίλους, τους συντοπίτες και τους απανταχού Καλαβρυτινούς.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Με υγεία να υποδεχθούμε το νέο έτος 2020, το οποίο ευχόμαστε να είναι ειρηνικό, χαρούμενο, και απαλλαγμένο απ τα δυσβάστακτα δεινά και τις μέχρι τώρα στεναχώριες που κατακλύζουν την κοινωνία και την πατρίδα μας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ
Για το Δ. Σ.
Ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.