HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον Α.Ο.Σκεπαστού

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Σκεπαστού και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επικράτησε της Α.Ε.Κ. Πατρών με σκορ 3-0, στο γήπεδο «Κώστας Ζάρρας» ...

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Α.Ο.Σκεπαστού και μάλιστα εκτός έδρας, καθώς επικράτησε της Α.Ε.Κ. Πατρών με σκορ 3-0, στο γήπεδο «Κώστας Ζάρρας» στο Σαραβάλι στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Γ΄κατηγορίας.
Η ομάδα του Σκεπαστού "καθάρισε" το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα στο 54 (αυτογκόλ), το 61’ με τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο και στο 83’ με τον Μάκη Βραχλιώτη που έφθασε τα 7 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. 
Οι συνθέσεις: 
Α.Ε.Κ. Πατρών: Κεπενός, Αντωνόπουλος, Φραντζής, Οικονομόπουλος, Κανελλόπουλος, Ιατρού, Γκλαβάς, Γεντεκάκης, Κοντογεωργόπουλος,  Μαρτζάκλης (12’ λ.τ. Μπαρούνης), Ασημακόπουλος.
Σκεπαστό: Σκάρπας, Βελάνας, Κουτρουμάνης, Φλογεράς, Βασιλακόπουλος, Δήμου, Μούσκας, Κ. Τραγότσαλος (38’ λ.τ. Ταφάνι), Βραχλιώτης (86’ Παπαβραμόπουλος), Παπαδόπουλος, Μουτσάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.