HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για το Σκεπαστό από το Καστρίτσι

Παρά την καλή εμφάνιση, το Σκεπαστό δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων από τη...

Παρά την καλή εμφάνιση, το Σκεπαστό δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων από την πολύ φορμαρισμένη Φλόγα Κάτω Καστριτσίου.
Το Σκεπαστό, πάντως παρουσιάστηκε εντελώς μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο σε σύγκριση με τα τελευταία τους παιχνίδια, και θα μπορούσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσα, αν ολοκλήρωναν τις πολύ καλές ευκαιρίες που του δόθηκε.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα  στο 76’ με τον Γιάννη Κουτσομπελίτη 
Στα αξιοσημείωτα οι εξαιρετική κίνηση της διοίκησης της ομάδας να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, με μπλουζάκια αφιερωμένα στα 76 χρόνια από το καλαβρυτινό Ολοκαυτωμα.
Οι συνθέσεις:
Σκεπαστό: Σκάρπας, Βελάνας, Κ. Τραγότσαλος, Φλογεράς, Βασιλακόπουλος, Στέργιος, Κουτρουμάνης (64’ Αχμετάι), Δήμου (83’ Παπαθανασίου), Βραχλιώτης, Κανελλόπουλος (8’ λ.τ. Π. Τραγότσαλος), Μουτσάι (80’ Παπαδόπουλος).
Φλόγα Κάτω Καστριτσίου: Γκόγκος, Μητρόπουλος, Χ. Τσάμης, Πήττας (65’ Καυκάς), Μπουρνάκας, Κουτσομπελίτης, Μαυρομμάτης, Γιαννακόπουλος, Παπαθεοδωρακόπουλος (80’ Ανδρεόπουλος), Χαλούλος, Τριαματάκης (75’ Θ. Τσάμης).


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.