HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Α.Ε. Καλαβρύτων στο Καλλιμανοπούλειο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα Ποδοσφαίρου της Αθλη...

Επίσκεψη στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα Ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων.
Οι αθλητές της Α.Ε.Κ., συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της ομάδας κο Θύμιο Φλογερά, το Ταμία κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο, τον Γενικό Αρχηγό κ. Νίκο Κυριαζή, τα μέλη της Διοίκησης, κα Βούλα Γούσα και κ. Νίκο Παπαβραμόπουλο και τον προπονητή της ομάδας κ. Κωστή Βλάχο, έγιναν δεκτοί από τον Διευθυντή του Καλλιμανοπουλείου κο Νίκο Παπαχριστόπουλο και το προσωπικό, μοίρασαν γλυκά στους ηλικιωμένους, τους έψαλλαν τα Κάλαντα και μοιράστηκαν όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη.
Οι ηλικιωμένοι, δέχθηκαν με πολύ χαρά την επίσκεψη των αθλητών της Α.Ε.Κ. γέλασαν, τραγούδησαν, φωτογραφήθηκαν και αντάλλαξαν ευχές.
Η Διοίκηση και οι αθλητές της ομάδας άφησαν τις θερμότερες ευχές τους για υγεία και μακροημέρευση και ανανέωσαν το ραντεβού με τους ηλικιωμένους μας, σε σύντομο χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.