HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Κέρτεζη φόρεσε τα γιορτινά της (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην πλατεία της Κέρτεζης, ο Σύλλογος Κερτεζιτών ο "Στριφτόμπολας" σε συνεργασία με τοπικό συμβούλιο,...

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην πλατεία της Κέρτεζης, ο Σύλλογος Κερτεζιτών ο "Στριφτόμπολας" σε συνεργασία με τοπικό συμβούλιο, φωταγώγησε απόψε το βράδυ, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και την πανέμορφη φάτνη που τοποθετήθηκε δίπλα από τον πλάτανο της πλατείας. 
Η χριστουγεννιάτικη μουσική, τα τραγούδια των παιδιών, αλλά κυρίως η ζεστή φιλοξενία των Κερτεζιτών, έδωσε το καλύτερο σύνθημα για "καλές γιορτές" γεμάτες ευχές.
Το σύνθημα έδωσε η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου κα Χασαποπούλου μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. Στην όμορφη γιορτή, παραβρέθηκε ο εφημέριος της Κέρτεζης π. Ανδρέας Ρηγόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καλαβρύτων κ. Καούρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σαμαρτζόπουλος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κούρτης, ο τέως Πρόεδρος κ. Τριπολιτσιώτης, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Κερτεζιτών και φυσικά οι Κερτεζίτες.
Στο τέλος δεν έλειψαν και τα πλούσια κεράσματα.
Το kalavrytanews.com που βρέθηκε εκεί σας μεταφέρει την εικόνα:
      

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.